Monday, January 21, 2013

Bread&Butter Berlin Winter 2013

Pod sloganom Big Time for Bold&Brave Brands od 15. do 17. januara posetili smo aerodrom Tempelhof i videli koji su to hrabri brendovi čije filozofije vam ovaj put predstavljamo.

This is not fast fashion, it's slow, careful and intelligent luxury.

Ime brenda je link koji vas vodi u dalje istraživanje.

Košulja koja se nosi jednostavno kao pamučna majica. B.D. Baggies

Bensimon, francuski chic iz osamdesetih. Za nas vrlo značajan jer na njihovom štandu vidite trenutne boje u opticaju u modnom svetu.

Blutsgeschwister je nemački brend sa vrlo posebnom filozofijom. Mikro kolekcije sa imenima poput Music Ekspress ili Floras Safari, uvek neodoljiv štand i neodoljive promoterke.

Budite obučeni kao Brigitte Bardot u Brigitte Bardot brend. Esencija stila legende, pastelne boje i legendarni printovi.

I kako su maske za mobilne telefone postale vrlo važan modni detalj, najbolji izbor pronaći ćete kod brenda Case Scenario. Mi smo odabrali poslasticu za sve obožavatelje boje. Pantone i to u boji godine, Emerald!

Najneodoljiviji proizvodi na sajmu. Donkey Products.

G Star  nastavlja sa istraživanjem 3D garderobe. Pantalone i jakne u kojima se osećate kao da su već godinama vaše. Plus jedno zavirivanje u G-Star fabriku. G-Star švalje.



Već godinama Mads Norgaard. Danski pristup modi.

Maison Scotch la Femme Selon Marie je ženska linija već poznatog Scotch&Soda brenda. Pariski šik sreće njujorški rock&roll.

Mavi samo jedan od jeans brendova kod kojih ste mogli da "pimpujete" svoj džins.

I posle Vivienne Westwood i Jason Woa, brazilska Melissa najavljuje saradnju sa Karlom Lagerfeldom.

Fantsatični trio Moods of Norway, koji osim što za cilj imaju da njihove bake budu srećne, prave i srećnu garderobu za srećne ljude širom sveta.


Obavezni klik. Brazilske Mutta cipele.

I gde možete više naučiti o modi do kod brenda koji oblači njegovo visočanstvo kralja Švedske, Oscar Jacobson. A naučili smo: "Women clothing is about fashion, men's clothing is about style".

Ako je vaš stil Navaho obavezno se obratite za inspiraciju brendu Pendelton. Pored klasičnih ćebati tu su i cipele, košulje i sve što možete da zamislite.

Da li ste vi videli Pepea? Mi jesmo. I ovaj put nam je pripremio ručno štampanje na džinsu na svom štandu.

 Još jedan od fantastičnih predstavnika Skandinavskog dizajna Samsoe & Samsoe.
Pomešajte prošlogodišnji Tangerine Tango, i ovogodišnji Emerald, i dobićete instant hit kolor kombinaciju. Strellson.

Nastavak šetnje kroz BBB uskoro.